Kitap Ödüllü 3. IPR Gezgini Yarışması 20 Aralık’ta! Geri Sayım Başladı!

Sevgili IPR Gezgini Okuyucuları,

2018 yılı sizin için nasıl geçti bilemiyoruz; belki hiç bitmesin belki de bir an önce sona ersin istiyorsunuz.

Bizce bir önceki yıl nasıl geçmiş olursa olsun, her yeni yılın gelişini kutlamak ve iyi dileklerde bulunmak hem önemli hem de mutluluk vericidir. Dolayısıyla, biz de yeni yılın gelişini kutlamak için geçen yıl olduğu bu yıl da Kitap Ödüllü IPR Gezgini Yarışması’nı düzenleyeceğiz. 

İlk iki yarışmamızda sorulan sorulara ve yanıtlarına https://iprgezgini.org/2018/04/27/2-kitap-odullu-yarismanin-sonuclari-and-the-oscar-goes-to/ ve https://wp.me/p43tJx-Kk bağlantılarından erişebilirsiniz. Bu bağlantılar, sizlere sorular hakkında bir fikir verecektir.

Yarışmayı 20  Aralık Perşembe günü yapacağız ve tıpkı geçen seferler olduğu gibi, sorular sabah saat 10.00’da sitemiz üzerinden duyurulacak ve akşam üzeri saat 18.00’a kadar cevaplarınızı iprgezgini@gmail.com e-posta adresine gönderebileceksiniz. Soru sayımız 10-15 arasında olacak. Kural aynı; sadece hız yetmez, en hızlı şekilde en fazla sayıda doğru cevap veren kazanacak!

İpucu: Geçtiğimiz yarışmaların kazananları tüm sorulara doğru yanıt vermişlerdi, ancak en hızlılar değillerdi, muhtemelen ilk on arasında da bulunmuyorlardı. Buna rağmen kazandılar, çünkü en hızlıların hepsinin en azından bir yanlış yanıtı vardı. O nedenle, hıza olduğu kadar yanıtların doğruluğuna da konsantre olmanızı öneriyoruz.

Ödüllerimize gelince:

Bu kez birinciye iki adet, ikinci ve üçüncüye ise bir adet kitap hediye edeceğiz.

Hediyelerimizin ikisi IPR Gezgini kurucusu ve yazarı Önder Erol Ünsal‘ın “IPR Gezgini Seçme Yazılar -1” kitabı, diğeri IPR Gezgini yazarı Osman Umut Karaca‘nın “Markayı Kullanma Zorunluluğu ve Kullanmamanın Hukuki Sonuçları” kitabının 2. baskısı ve sonuncusu ise arkadaşımız Dr. Zeynep Bahadır‘ın “Markanın Hükümsüzlüğü ve İptali” kitabı olacak. Tüm yazarlara yarışma için bize hediye ettikleri kitaplardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Saatlerinizi 20 Aralık günü saat 10.00’a kurun. Geri sayım başladı!

IPR Gezgini

iprgezgini@gmail.com

Aralık 2018

Bir Cevap Yazın